سمیه کهریزی در گفت و گو با ایسنا، ایروپامپ را ورزشی هوازی، قدرتی و استقامتی خواند و اظها رکرد: ایروپامپ ورزشی گروهی همراه با موزیک خاص است که همانند بدنسازی با ابزارهایی همچون هالتر، وزنه و استپ اجرا میشود.
وی مدت زمان اجرای این ورزش را حدود 45 تا 60 دقیقه اعلام کرد و گفت: در هر جلسه تمرینی ایروپامپ ورزشکار حدود 400 تا 500 کالری میسوزاند که بالاترین چربی سوزی بین رشتههای هوازی و قدرتی است و برای افرادی که به دنبال راه میانبر چربی سوزی هستند، بهترین ورزش محسوب میشود.
کهریزی با بیان اینکه از ایروپامپ به عنوان جادوی تناسب اندام یاد میشود، تصریح کرد: برای اجرای این ورزش ورزشکاران ابتدا 10 دقیقه زیر نظر مربی این رشته بدن خود را با انجام برخی حرکات ورزشی گرم میکنند و پس از آن بسته به سطح آمادگی بدنی که دارند، وزنهای را انتخاب میکند.
این مربی ایروپامپ تصریح کرد: برای هر جلسه تمرینی ایروپامپ حدود پنج تا شش حرکت اجرا میشود که باید حدود 800 بار آنها را تکرار کرد.
وی افزود: در ایروپامپ تمام عضلات ران، سینه، شکم، کمر و شانه برای حدود یک ساعت درگیر انجام تمرینات ورزشی میشود.
رئیس کمیته ایروپامپ کرمانشاه به نقش مهم این رشته در تقویت عضلات بدن هم اشاره کرد و گفت: بسیاری از ضعفهای عضلانی، بویژه عضلات پشت بدن و در مرتبه بعدی عضلات میان تنه و پایین تنه با این ورزش از بین میرود.
وی بابیان اینکه ایروپامپ به افزایش استقامت قلب، تراکم استخوان ها و بهبود حالت بدن کمک میکند، اضافه کرد: همچنین افتادگی سرشانهها، قوس کمر، ضعف پاها، درد نواحی گردن، کمر، پاها و دست افراد هم با انجام حرکات ایروپامپ بهبود پیدا میکند.
کهریزی با تاکید بر اینکه ایروپامپ نزدیکترین، سریعترین و جذاب ترین راه برای شکل دادن به عضلات بدن است، عنوان کرد: متاسفانه این روزها در برخی باشگاههای ورزشی میبینیم که تعدادی از مربیان برای اینکه عضلات بدن ورزشکاران در کوتاهترین زمان به فرم برسد، به آنها توصیه میکنند از استروئیدها و مکملهای غیرمجاز استفاده کنند که عواقب بسیاری بدی برای آنها به همراه دارد، این درحالی است که یکی از سریعترین راه ها برای شکل دهی و فرم دهی به عضلات انجام ایروپامپ است.
وی اعلام کرد: افرادی که وارد این رشته میشوند، میتوانند از هفته سوم شروع فعالیتشان تاثیرات ایروپامپ را روی اندام خود ببینند و دیگر نیاز به استفاده از استروئیدها و مکملهای غیرمجاز نیست.
این مدرس و مربی ایروپامپ در ادامه گفت: با اینکه بسیاری از ورزشکاران حرفه ای رشتههای مختلف معمولا برای انجام تمرینات بدنسازی خود به ایروپامپ روی میآورند، اما سایر افراد هم در هر رده سنی میتوانند وارد این رشته شوند.
وی اضافه کرد: همچنین در کنار تاثیراتی که این ورزش روی فیزیک بدنی ورزشکاران میگذارد، از آنجایی که ورزشی گروهی است، از نظر روحی و ایجاد شادی و نشاط در افراد هم بسیار موثر است.
به گفته این مسئول، ایروپامپ ورزشی از کشور نیوزلند است که سال 1390 وارد ایران شد و از سال 1395 در استان کرمانشاه راه اندازی شده است.
وی افزود: متاسفانه این رشته درحال حاضر فقط برای بخش بانوان در کرمانشاه فعال شده و 100 مربی بادی پامپ در باشگاههای ورزشی این رشته را برای بانوان انجام میدهند.