menusearch
khorbaran.ir

رئیس جدید هیات "ورزش روستایی" کرمانشاه انتخاب شد

جستجو
شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ | ۲۲:۲۷:۵۹
۱۳۹۹/۱۲/۱۰ یکشنبه
(0)
(0)
رئیس جدید هیات "ورزش روستایی" کرمانشاه انتخاب شد
رئیس جدید هیات

رئیس جدید هیات "ورزش روستایی" کرمانشاه انتخاب شد

رئیس جدید هیات "ورزش روستایی" کرمانشاه انتخاب شد

ایسنا/کرمانشاه زهرا کشتمند برای مدت چهار سال به عنوان رئیس جدید هیات ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی استان کرمانشاه انتخاب شد.

مجمع انتخابات ریاست هیات ورزش روستایی و بازی های بومی محلی کرمانشاه، امروز(9 اسفند) با حضور رئیس فدراسیون و مسئولین ورزش استان برگزار شد و زهرا کشتمند با کسب اکثریت آراء برای مدت چهار سال سکان هدایت این هیات را بدست گرفت.

در این مجمع نوروز درویشی، عباس عباسی، زهرا کشتمند و فردین مقدادی چهار کاندیدای احراز پست ریاست هیات ورزش روستایی و بازی های بومی محلی کرمانشاه بودند که پس از عدم حضور عباس عباسی و فردین مقدادی در مجمع - به منزله انصراف- رای گیری برای انتخاب یکی از دو کاندیدای باقی مانده - نوروز درویشی و زهرا کشتمند - انجام شد و در نهایت زهرا کشتمند با کسب 10 رای موافق از مجموع 16 رای ماخوذه برای مدت چهار سال به عنوان رئیس این هیات انتخاب شد.

رئیس جدید هیات ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی استان پیش از انجام رای گیری در تشریح مهمترین برنامه های پیش روی خود برای چهار سال آینده هیات، اظهار کرد: هیات ورزش روستایی و بازی های بومی محلی از مردمی ترین و موثرترین هیات های ورزشی است که هم در بعد قهرمانی و هم در بعد همگانی می‌تواند نقش مهمی را در ورزش کشور ایفا کند.

وی با اشاره به برنامه های خود برای توسعه ورزش روستایی و بازی های بومی محلی در روستاهای استان، گفت: بدنبال تشکیل و راه اندازی خانه های ورزش در اکثر روستاهای استان هستیم.

کشتمند افزود: همچنین باتوجه به اینکه درحال حاضر اطلاعات کاملی از وضعیت ورزشکاران رشته های بومی محلی در استان نداریم، بنا داریم تا بانک اطلاعاتی ورزشکاران، مربیان و داوران رشته های بومی محلی را ایجاد کنیم.

وی خاطرنشان کرد: تعامل با هیات های همگانی و دانش آموزی، حمایت از طرح های آموزشی و تحقیقاتی با موضوع ورزش روستایی و بازی های بومی و محلی و معرفی بازی های بومی محلی استان از طریق رسانه ها از دیگر اقداماتی است که آن را اجرایی خواهیم کرد.

رئیس جدید هیات ورزش روستایی و بازی های بومی محلی استان در ادامه از برنامه ریزی برای برگزاری المپیاد ورزش های کلاسیک و ورزش های سنتی مانند کشتی زوران با بهره مندی از قابلیت های موجود خبرداد.

وی تاکید کرد: درتلاشیم تا طی سال آینده طرح ملی قامت سنجی زنان و مردان روستایی را بصورت گسترده تر در روستاهای استان اجرا کنیم.

کشتمند گفت: استان کرمانشاه حدود دو میلیون نفر جمعیت دارد که حدود 500 هزار نفر از این جمعیت در روستاها زندگی می‌کنند که قابلیت های بسیار زیادی برای گسترش ورزش قهرمانی دارند و باید نگاه ویژه ای به آنها داشته باشیم.

پیش از این بهرام بهروش رئیس هیات ورزش روستایی و بازی های بومی محلی استان بود.

مصطفی باباملکی نیز در ماه های اخیر سرپرستی این هیات را تا زمان برگزاری انتخاب برعهده داشت.

 

رئیس فدراسیون ورزش روستایی:

ورزش عشایری رونق می‌گیرد/ باید به سمت بین المللی شدن "زوران" برویم

ورزش عشایری رونق می‌گیرد/  باید به سمت بین‌المللی شدن "زوران" برویم

ایسنا/کرمانشاه رئیس فدراسیون ورزش روستایی و بازی های بومی محلی گفت: باتوجه به قابلیت های ورزش زوران، پس از ثبت ملی شدن آن باید به سمت بین المللی شدن این رشته برویم.

محمدتقی امیری خراسانی در مجمع انتخابات ریاست هیات ورزش روستایی و بازی های بومی محلی استان کرمانشاه که امروز(9 اسفند) برگزارشد، بااشاره به مغفول ماندن ورزش عشایری در کشور، اظهارکرد: از چند هفته پیش رایزنی هایی را برای فعال کردن ورزش عشایری در زیرمجموعه فدراسیون ورزش روستایی و بازهای بومی محلی آغاز کرده ایم.

وی تصریح کرد: در این راستا، دیدارهایی را با رئیس فراکسیون ورزش مجلس و رئیس سازمان امور عشایری کشور داشته ایم و صحبت های مقدماتی خوبی در این نشست ها مطرح شده و بزودی هم دیداری با مدیرکل مدارس عشایری کشور هم خواهیم داشت، تا پس از سالها بتوانیم از ظرفیت عشایر در ورزش کشور هم استفاده کنیم.

رئیس فدراسیون ورزش روستایی و بازی های بومی محلی اضافه کرد: حدود دو هزار پایگاه عشایری در کشور داریم، که می‌توان از ظرفیت آنها برای فعال کردن ورزش عشایری استفاده کرد.

وی در بخش دیگری از سخنانش در رابطه با انتقاداتی که در خصوص رایج شدن برخی رشته های ورزشی کلاسیک به جای توجه جدی تر به رشته های بومی در روستاها مطرح می‌شود نیز گفت: روستاها هم جزوی از خاک این کشور هستند و باید همان رشته های ورزشی که در شهرها وجود دارد نیز در روستاها راه اندازی شود تا جوانان روستایی نیز در این رشته ها استعدادیابی شوند. همچنین معتقدم رشته های بومی محلی که در روستاها رواج دارند نیز باید در شهرها راه اندازی شوند، بنابراین ما هم به بعد قهرمانی و هم به بعد همگانی ورزش های بومی محلی توجه می‌کنیم.

امیری خراسانی اضافه کرد: در این راستا برنامه هایی هم در نظر گرفته ایم، از جمله اینکه بنا داریم در پارک ها و بوستان هایی که در شهرها وجود دارد، ایستگاه های ورزش بومی محلی را راه اندازی کنیم تا بازی های بومی محلی در شهرها هم رواج پیدا کند.

وی در ادامه بااشاره به ثبت ملی شدن زوران به نام کرمانشاه طی سالهای گذشته، اظهارکرد: باتوجه به قابلیت هایی که این نوع از کشتی دارد، باید به سمت ثبت بین المللی آن برویم.

رئیس فدراسیون ورزش روستایی و بازی های بومی محلی کرمانشاه در ادامه وجود زیرساخت های ورزش روستایی را در کرمانشاه مطلوب خواند و گفت: براین اساس در نظر داریم، میزبانی مسابقات مختلفی را به کرمانشاه بدهیم.

وی در ادامه از تلاش برای تربیت مربیان ورزش روستایی و بازی های بومی محلی در روستاهای کشور خبرداد و گفت: با تربیت این مربیان، آنها را به عنوان مسئولان خانه های ورزش در روستاها انتخاب می‌کنیم تا بهتر بتوانند مردم را به سمت ورزش ترغیب کنند و شور و نشاط ورزشی را در روستاهایشان بوجود آورند.

مدیرکل ورزش و جوانان کرمانشاه:

آمادگی میزبانی مسابقات مهم ورزشی را داریم

آمادگی میزبانی مسابقات مهم ورزشی را داریم

مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه گفت: باتوجه به زیرساخت های ورزشی خوبی که در استان وجود دارد، این آمادگی را داریم که میزبان مسابقات مختلفی در استان باشیم.

صابر رحیمی در مجمع انتخابات ریاست هیات ورزش روستایی و بازی های بومی محلی استان کرمانشاه که امروز(9اسفند) با حضور رئیس فدراسیون برگزار شد، با اشاره به توسعه قابل توجه زیرساخت های ورزشی در روستاهای کرمانشاه، اظهارکرد: طی چندسال گذشته تلاش کردیم تا در همه روستاهای استان فضاها و زیرساخت های ورزشی را ایجاد کنیم که تاحدود قابل توجهی به این امر مهم دست پیدا کرده ایم.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه افزود: در حال حاضر در دورافتاده ترین روستاها از غرب تا شرق استان، فضاهای ورزشی را ایجاد کرده ایم تا ورزش در روستاها هم رونق داشته باشد.

وی تاکید کرد: زیباترین فضاهای ورزشی را در روستاهای استان ساخته ایم که زمین چمن مصنوعی روستای "نوریاب" پاوه یکی از این نمونه هاست که حتی سایت AFC هم زیبایی آن را تحسین کرد.

رحیمی گفت: باتوجه به وضعیت زیرساختی خوبی که در کرمانشاه در حوزه ورزش وجود دارد، این آمادگی را داریم که میزبان مسابقات ملی و حتی بین المللی رشته های مختلف باشیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش از ورود نمایندگان استان برای کمک به بخش ورزش خبرداد و گفت: اخیرا نمایندگان استان تصمیم گرفته اند از محل اعتباراتی که در اختیار دارند برای توسعه زیرساخت های ورزشی استان اختصاص دهند که اگر این اتفاق انجام گیرد، شاهد انقلابی در توسعه زیرساخت های ورزش استان خواهیم بود.

مدیرکل ورزش و جوانان استان در ادامه برلزوم افزایش کرسی های کرمانشاه در فدراسیون ها و وزارت ورزش تاکید کرد و گفت: اگر همگی یک مشت واحد شویم و حامی یکدیگر باشیم، می‌توانیم کرسی های مهمی در همه فدراسیون ها و وزارت ورزش بدست آوریم تا ورزش استان را ارتقاء دهیم.

جلال عزیزی معاون توسعه امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه نیز بااشاره به ظهور تعداد قابل توجهی قهرمانان ورزشی از دل روستاهای استان، اظهارکرد: حسین کیهانی نمونه ای از این استعدادهاست که در مسابقات المپیک آسیایی 2018 قهرمان شد.

وی تصریح کرد: همچنین هانیه عاشوری بانوی قهرمان کرمانشاهی هم از جمله قهرمانانی است که برای اولین بار استعدادش در ورزش روستایی و بازی های بومی محلی کشف شده و بعدها به سمت کشتی آلیش سوق داده شد.

معاون ورزش و جوانان استان در ادامه یکی از سیاست های مهم ورزش و جوانان کرمانشاه در چندسال اخیر را هم توجه به ورزش روستایی دانست و افزود: براین اساس، در اکثر روستاهای استان زیرساخت های ورزشی را فراهم کردیم و حتی در روستای نوریاب پاوه استادیوم ورزشی 2500 نفر احداث شد.

وی تاکید کرد: طی این سالها در تلاش بودیم که با ایجاد پویایی و نشاط در ورزش روستاها، نقشی در کاهش مهاجرت از روستاها به سمت شهرها داشته باشیم.

هدر سایت
آخرین اخبار