اشرف امینی در حاشیه نشست نواب روسای هیات کاراته استان های کرمانشاه، کردستان و همدان به میزبانی کرمانشاه در گفت و گو با ایسنا، بااشاره به افتخارآفرینی های اخیر کاراته بانوان ایران در رقابت های آسیایی قزاقستان، اظهارکرد: مسابقات آسیایی را با همه مشکلاتی که در بحث رده های پایه، فشارهای اقتصادی و محدودیت های ناشی از کرونا بود، با موفقیت پشت سر گذاشتیم.
وی افزود: پس از این رقابت ها، به منظور آماده سازی تیم ملی برای چند رویداد مهم آتی پیش رو، بعد از چند هفته استراحت ملی پوشان دوباره تمریناتشان را شروع کرده اند.
نائب رئیس فدراسیون کاراته ادامه داد: باتوجه به در پیش بودن رقابتهای آسیایی در اردیبهشت ماه، طی روزهای 14 و 15 بهمن مسابقات انتخابی تیم ملی را برگزار خواهیم کرد تا ملی پوشان را برای این رقابتها آماده کنیم و پیش از اعزام هم در چند رویداد شرکت خواهیم کرد.
وی به برگزاری بازی های آسیایی 2022 هانگژو در اواخر تابستان و رقابت های جهانی در پائیز سال آینده هم اشاره کرد و گفت: شرکت در مسابقات آسیایی و چند رویداد دیگر، محک خوبی برای سنجش سطح آمادگی ملی پوشان خواهد بود و کادر فنی براین اساس میتوانند برنامه ریزی مناسبی انجام دهند.
امینی در ادامه در خصوص وضعیت کنونی کاراته بانوان ایران نسبت به سالهای گذشته هم گفت: معتقدم در شرایط فعلی باتوجه به مشکلات اقتصادی و شیوع بیماری کرونا که با آن دست و پنجه نرم میکنیم، فعالیت کاراته بانوان در کشورمان خوب بوده و روند روبه رشدی را طی کرده که این موضوع در استان ها بسیار پررنگ است.
وی تصریح کرد: کاراته بانوان در استان ها فعال تر شده و با برنامه ریزی دقیق تری فعالیت هایشان را پیش میبرند، طوری که وقتی مسابقه ای خاصی را در پیش داریم، استان ها از چندماه قبل اردوهای خود را شروع میکنندو هدفمند تمریناتشان را ادامه میدهند که این نشان میدهد انگیزه کاراته بانوان دراستان ها افزایش یافته است.
نائب رئیس فدراسیون کاراته ادامه داد: با این شرایط آینده خوبی را برای کاراته بانوان ایران پیش بینی میکنیم، کما اینکه طی سالهای اخیر هم بخوبی رشد کرده و ما هم امیدواریم به عنوان متولی در فدراسیون حمایت های لازم را از این بخش داشته باشیم تا به اهدافی که برای آن ترسیم شده برسیم.
وی در بخش دیگری از این گفت و گو در پاسخ به سوالی در خصوص گلایه های اخیر حمیده عباسعلی بانوی المپیکی کاراته ایران از این فدراسیون به دلیل بی توجهی به او پس از انجام عمل جراحی اش هم گفت: قهرمانان ورزشکار سرمایه های ما هستند که نباید آنها را رها کرد. خانم عباسعلی هم حدود 13 سالی است که در تیم ملی کاراته ایران حضور دارد و بیشترین مدال های را در بخش بانوان برای ما کسب کرده و از سرمایه های این رشته محسوب میشود، بنابراین باید به او توجه شود. البته این به آن معنا نیست که به او بی توجه شده باشیم.
امینی اضافه کرد: در راستای گلایه هایی هم که اخیرا این ملی پوش ارزنده داشتند، طی روز گذشته از او دعوت کردیم و به فدراسیون آمد و طی نشست هایی با مسئولین فدراسیون، گلایه هایشان را پذیرفتیم، اما در واقع این به معنای اینکه به او بی توجه بوده ایم نیست، بااین وجود انتقاداتش را پذیرفتیم.
ایسنا/کرمانشاه نایب رئیس هیات کاراته استان کرمانشاه یکی از اهداف ترسیم شده برای کاراته استان را حضور دو بانوی ملی پوش در رده بزرگسالان عنوان کرد.
پروین صفایی پور در حاشیه نشست نواب روسای هیات کاراته استان های کرمانشاه، کردستان و همدان که به میزبانی کرمانشاه برگزار شد، در گفت و گو با ایسنا، بااشاره به روند رو به رشد کاراته بانوان در کرمانشاه، اظهارکرد: طی یکی دوسال گذشته علیرغم شیوع بیماری کرونا و محدودیت هایی که برای رشته های پربرخورد بوجود آورده بود، اما روند کاراته بانوان در کرمانشاه روبه رشد بوده و عقب گرد نداشته ایم.
وی ادامه داد: با دو مدالی هم که اخیرا در رقابت های آسیایی قزاقستان توسط آتوسا گلشادنژاد و ستایش نادری کسب شد، مربیان و ورزشکاران کرمانشاهی با انگیزه تر و قوی تر از قبل کار میکنند و تمریناتشان را بیشتر کرده اند.
نایب رئیس هیات کاراته استان کرمانشاه با بیان اینکه برنامه ریزی بلندمدتی برای اوج گرفتن کاراته بانوان در کرمانشاه انجام گرفته، عنوان کرد: برای تحقق بخشی این برنامه برای انتخاب تیم شهر همه رده های سنی را در نظر گرفته ایم و حتی باوجود اینکه انتخابی این تیم تنها برای کاراته کاهای کمربند مشکی است، اما رده ها و کمربندهای پایین تر را هم به اردوها دعوت کرده ایم تا برای سالهای آینده پشتوانه سازی کنیم.
وی اضافه کرد: علاوه بر استعدادیابی ورزشکاران، طرح استعدادیابی مربیان را هم در استان درحال اجرا داریم، یعنی در تمام مسابقات عملکرد مربیان را زیرنظر گرفته ایم و از دل همین مسابقات توانسته ایم شش مربی قهرمان ساز را شناسایی کنیم که حتی میتوانند در سطح ملی هم فعالیت کنند.
صفایی پور به فعالیت های انجام گرفته در بخش داوران کاراته بانوان استان هم اشاره کرد و گفت: در این بخش هم سالیانه از نظر سطح و درجه و دانش داوری ارزیابی هایی را داریم و از طرفی اکثر داوران ما در سطح ممتاز و درجه یک کشور هستند و امسال هم یکی از داوران آسیایی ما در بخش بانوان برای کلینیک جهانی داوری که در امارات برگزار میشود، پذیرفته شده که اگر پشتوانه مالی فراهم شود، قطعا به این دوره اعزام خواهد شد تا دومین داور جهانی کاراته بانوان کرمانشاه را داشته باشیم.
وی به پای کار آمدن بانوان قهرمان کاراته کرمانشاه برای رشد هرچه بیشتر این رشته خبرداد و گفت: قهرمانان سابق تیم ملی همچون پگاه زنگنه و الهه کیانیان این روزها با هیات همکاری میکنند و در کنار تیم های استان هستند تا تجربیات خود را به بازیکنان تیم های رده های سنی مختلف منتقل کنند.
نائب رئیس هیات کاراته استان یکی از اهداف ترسیم شده برای کاراته استان را حضور دو ملی پوش در رده سنی بزرگسالان عنوان کرد و افزود: در حال حاضر روی پنج وزن سرمایه گذاری کرده ایم و امیدواریم برای سال آینده از بین این پنج وزن دو نفر به تیم ملی بزرگسالان کاراته بانوان راه پیدا کنند.