menusearch
khorbaran.ir

میثم پیامی سرپرست اداره ورزش و جوانان هرسین

جستجو
جمعه ۲۰ تیر ۱۴۰۴ | ۱۸:۴۳:۰۲
۱۴۰۴/۴/۲۰ جمعه
(0)
(0)
میثم پیامی سرپرست اداره ورزش و جوانان هرسین
میثم پیامی سرپرست اداره ورزش و جوانان هرسین

سرپرست اداره ورزش و جوانان هرسین گفت: هرسین با وجود استعدادهای درخشان ورزشی، همچنان از نبود حمایت مالی و اسپانسرهای صنعتی رنج می‌برد؛ قهرمانانی که با کمترین امکانات، بر سکوها می‌درخشند، اما بی‌پشتوانه مانده‌اند.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، شهرستان هرسین، یکی از قطب‌های ورزشی مستعد استان کرمانشاه، در سال‌های اخیر با وجود محدودیت‌های زیرساختی و مالی، توانسته به همت ورزشکاران پرتلاش، مربیان دلسوز و همراهی مسئولان، گام‌هایی جدی در مسیر رشد ورزش حرفه‌ای و توسعه ورزش همگانی بردارد. از افتخارآفرینی ورزشکاران هرسینی در تیم‌های ملی تا میزبانی مسابقات استانی، احیای هیئت‌های غیرفعال، رشد چشمگیر برخی رشته‌های پایه و تقویت زیرساخت‌ها در مناطق روستایی، همه‌و‌همه نشان از پویایی و حرکت این شهرستان به‌سوی افق‌های روشن‌تر دارد.برای بررسی دقیق‌تر اقدامات انجام‌شده، چالش‌های موجود، وضعیت رشته‌های شاخص و همچنین برنامه‌های آتی در سال ۱۴۰۴، گفت‌وگوی تفصیلی میثم پیامی سرپرست اداره ورزش و جوانان هرسین انجام داده‌ایم در ادامه می‌خوانید.

فارس: آیا تغییرات مدیریتی در هیئت‌ها تحت فشار بوده یا بر مبنای شایستگی؟

پیامی: به هیچ وجه فشار یا مداخله‌ای در تغییرات مدیریتی نداشتیم. نه از سوی ادارات شهرستان و نه مقامات ارشد استان. سیاست اداره ورزش این است که اگر قرار به تغییر باشد، حتماً با نظر مربیان، قهرمانان و پیشکسوتان آن رشته انجام شود.فارس: وضعیت کشتی در شهرستان چگونه است؟ آیا امیدی به بازگشت دوران طلایی هست؟پیامی: قبول دارم که کشتی افت داشته؛ نه فقط در هرسین، بلکه در کل استان. ما قهرمان آسیا داشتیم و دوبنده‌های تیم ملی بر تن کشتی‌گیران کرمانشاهی بود. اما شرایطی پیش آمد که کشتی به حاشیه رفت.یکی از نخستین اقدامات، احیای کشتی بود. نجفی خودش استعفا داد و بدون فشار، اختیاری را جایگزین کردیم. ایشان بسیار فعال هستند و سالن کشتی را به‌خوبی بازسازی کرده‌اند. حتی تخت‌های تشک را دو برابر کردیم.برنامه‌ریزی هیئت کشتی هم اکنون بر پایه‌ی رده‌های سنی پایه متمرکز است، در همین مدت کوتاه در رده سنی نوجوانان و جوانان، تیم کشتی ما موفق به کسب چند مقام استانی شد.

فارس: مهم‌ترین هیئت‌های ورزشی فعال شهرستان هرسین را معرفی بفرمایید

.پیامی: در حال حاضر ۴ تا ۵ هیئت داریم که به‌جرأت می‌توان گفت سرآمد ورزش شهرستان هستند. هیئت‌هایی مثل کشتی، والیبال، کاراته، بدمینتون و همچنین ووشو. خوشبختانه در برخی از این رشته‌ها ورزشکارانی داریم که به تیم ملی دعوت شده‌اند؛ هم در بخش بانوان و هم آقایان. به‌ویژه در فوتسال، چهره‌های ملی در اختیار داریم.تنها در سه ماه اخیر، ۲ ملی‌پوش از شهرستان داشتیم. پارسا شریفی در رشته ووشو هم‌اکنون در اردوی دوم تیم ملی است و احتمالاً به‌عنوان بازیکن فیکس و مدال‌آور در بازی‌های آسیایی خواهد درخشید.در فوتسال در بخش جوانان نیز معراجی با تیم گیتی‌پسند لیگ برتر پیوسته و آینده بسیار روشنی برایش متصور هستیم.در کشتی و والیبال هم ورزشکارانی داشتیم که به تیم ملی دعوت شدند، ولی به دلایلی امکان حضورشان فراهم نشد. با این حال در سطح شهرستان و حتی روستایی، استعدادهای بسیاری داریم.

فوتسال در هرسین یکی از رشته‌های پرطرفدار است. ما باشگاه خصوصی فعالی داریم که در ۵ سال گذشته تقریباً همیشه قهرمان استان بوده.با این حال، یکی از مشکلات اصلی ما نبود حمایت مالی و اسپانسر است. هرسین دومین شهر صنعتی استان است، اما متأسفانه حمایت صنعتی خاصی از ورزش نمی‌شود. البته ۲ سال پیش با حمایت شکری از کارخانه جهان فولاد غرب، تیم فوتسال‌مان را به مسابقات مشکین‌شهر اعزام کردیم، اما حمایت‌ها مقطعی و محدود بود.انتظار داریم تمام کارخانه‌ها و صنایع فعال در هرسین بخشی از مسئولیت اجتماعی خود را صرف حمایت از ورزش و جوانان کنند. نه فقط برای فوتسال، بلکه برای تمام هیئت‌هایی که واقعاً پتانسیل دارند ولی از نظر مالی دچار محدودیت‌اند.بودجه اداره ورزش هم محدود است و ما توان پشتیبانی حرفه‌ای از تیم‌های اعزامی را نداریم. حمایت صنایع می‌تواند انگیزه و فرصت‌های بزرگی برای نوجوانان و جوانان ما ایجاد کند.

فارس: وضعیت زیرساخت‌های ورزشی در مناطق روستایی چگونه است؟

پیامی: خوشبختانه در روستاها هم تحرک خوبی در حوزه‌ی زیرساخت‌ها داریم.الآن در دو روستای مهم و پرجمعیت یعنی چهر و سنقرآباد، پروژه احداث زمین‌های مینی‌چمن مصنوعی در دست اجراست. حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد عملیات عمرانی انجام شده و فقط نصب کف‌پوش چمن مصنوعی باقی مانده.در جلسه‌ی اخیر، مدیرکل محترم ورزش و جوانان استان و نماینده مردم شهرستان در مجلس، قول مساعد داده شد که همین تابستان کار کف‌پوش و چمن مصنوعی این دو پروژه به سرانجام برسد.این ۲ روستا نقش مرکزی و کانونی در اطراف خود دارند، بنابراین با بهره‌برداری از این زمین‌ها، می‌توانیم فعالیت‌های ورزشی منظم و هدفمندی در سطح روستایی برگزار کنیم.در دو روستای دیگر نیز در دستور کار ما قرار دارند.تأمین اعتبار اولیه آن‌ها انجام شده و در صورت همکاری مردم روستاها برای اهدا یا واگذاری زمین مناسب، اداره ورزش تمام اقدامات لازم برای صدور مجوز، اخذ موافقت‌ها و اجرای عملیات نصب چمن و بازسازی زمین فوتبال را انجام خواهد داد.این همکاری مردمی برای ما بسیار کلیدی است، چون در مناطق روستایی، ساخت و تجهیز فضاهای ورزشی تنها در صورت مشارکت واقعی اهالی ممکن است.

فارس: وضعیت سالن‌های ورزشی در بخش بیستون چگونه است؟

پیامی: در بخش بیستون هم فضاهای ورزشی نسبتاً مناسبی داریم، اما محدود هستند.دو سالن ورزشی با مالکیت اداره ورزش و جوانان در این بخش داریم و یک سالن هم با مالکیت آموزش و پرورش در اختیار ورزشکاران قرار گرفته است.البته این سالن‌ها پاسخ‌گوی تمام نیازهای بخش بیستون نیستند و با رشد جمعیت جوان و افزایش استقبال از ورزش، توسعه و تجهیز این سالن‌ها به یکی از مطالبات جدی مردم و برنامه‌های ما تبدیل شده است.یکی از برنامه‌های مهم ما در ماه‌های آینده، تعمیرات اساسی، بازسازی و تجهیز سالن‌های موجود در بیستون است.سالن‌های فعلی نیاز به ارتقاء در زمینه کف‌پوش، نورپردازی، تهویه و امکانات جانبی دارند. پیگیری‌هایی انجام شده و تلاش می‌کنیم با جذب اعتبار استانی و مشارکت خیرین، این پروژه‌ها را پیش ببریم.

در بخش بیستون ما یک سالن چندمنظوره را با توجه به استقبال خوب مردم به خانه کشتی تبدیل کردیم. تقاضا بالا بود و خوشبختانه موفق هم شدیم. اکنون این سالن به عنوان یکی از پایگاه‌های اعزام تیم‌های کشتی به مسابقات قهرمانی استان فعالیت دارد.بک سالن هم در قالب دبیرخانه ماده ۸۸، به هیئت بومی‌محلی واگذار شده. همچنین، چهار هیئت کشتی، بومی‌محلی، کوهنوردی و کاراته فعال در بیستون داریم.همه این هیئت‌ها زیرنظر اداره ورزش و جوانان شهرستان فعالیت دارند، اما اداره‌شان توسط نیروهای بومی منطقه انجام می‌شود. به طور ویژه، هیئت بومی‌محلی بیستون در سال ۱۴۰۳ یکی از هیئت‌های برتر شهرستان شناخته شد.

فارس: چرا با وجود داشتن زمین چمن مصنوعی، هرسین در فوتبال بزرگسالان نماینده‌ای در لیگ برتر ندارد؟

پیامی: سال گذشته متأسفانه زمین چمن از طریق ماده ۸۸ به هیئت فوتبال واگذار شد اما به دلایل مختلف، عملاً از دست ما خارج شد. امسال برنامه‌ریزی کرده‌ایم، با حضور مربیان و پیشکسوتان، دو مدرسه فوتبال پایه راه‌اندازی کنیم.در رده بزرگسالان هم تا اسپانسر نداشته باشیم، نمی‌توانیم تیم‌داری کنیم. هزینه‌ها بالاست. البته از فرماندار قول گرفتیم که شورای ورزش شهرستان با حضور مدیرکل و صاحبان صنایع برگزار شود. امیدواریم بتوانیم اسپانسر جذب کرده و تیم‌های فعال‌تری داشته باشیم.

فارس: وضعیت تکواندو در شهرستان هرسین چگونه است؟

پیامی: تکواندو در سال گذشته جهش خوبی داشت. آمار بیمه ورزشی به‌طور تقریبی ۲ تا ۳ برابر افزایش یافت.سیاست ما این بوده که ورزش‌های رزمی مثل تکواندو و ووشو را بیشتر به باشگاه‌های خصوصی سوق دهیم. دلیلش این است که در این باشگاه‌ها، مربیان وقت می‌گذارند و برنامه‌ریزی دقیق‌تری دارند.در همین راستا، حاجی‌زوار‌ه رئیس هیئت تکواندو استان در سفر به هرسین قول دادند که از لحاظ سخت‌افزاری هر حمایتی نیاز باشد، انجام خواهد شد. امیدواریم این قول‌ها عملیاتی شود.فارس: در بحث طرح آمایش سرزمین و ورزش همگانی چه اقداماتی در نظر دارید؟پیامی: در بحث طرح آمایش سرزمین، برنامه ما تمرکز بر رشته‌هایی است که در منطقه استعداد بیشتری دارند، مثل فوتبال، کشتی، کاراته، ووشو و تکواندو. در سال ۱۴۰۴ اولویت ما گسترش همین رشته‌ها خواهد بود.ما دنبال توسعه متوازن هستیم؛ هم ورزش قهرمانی را دنبال می‌کنیم.

در پایان سال ۱۴۰۳، تمام توان ما روی ساماندهی هیئت‌های ورزشی متمرکز شد. ابلاغ‌ها به‌روز شد، مکاتبه کردیم، پیگیری کردیم و در حال حاضر تقریباً تمام هیئت‌های فعال شهرستان وضعیت شفاف و مشخص دارند. بدون ساختار قانونی و رئیس مشخص، نمی‌شود هیچ برنامه‌ای برای ورزش آن رشته چید. برای ورزش همگانی سه تا چهار ایستگاه ورزش صبحگاهی در سطح شهر طراحی شده که از هفته آینده فعالیت خود را آغاز می‌کنند. همچنین، یک جاده سلامت در حال احداث است با مشارکت شورای شهر و شهرداری که با تکمیل آن، فعالیت‌هایی نظیر پیاده‌روی، دوچرخه‌سواری و سایر ورزش‌های عمومی توسعه پیدا می‌کند.در بخش بیستون نیز ۲ ایستگاه ورزش همگانی راه‌اندازی کرده‌ایم. به‌ویژه پیاده‌روی‌های روستایی در دستور کار جدی اداره کل قرار دارد. هر روستایی که جمعیت مناسب و متقاضی داشته باشد، ما آمادگی داریم برنامه‌ریزی کنیم.

فارس: برنامه‌های کلان شما برای سال ۱۴۰۴ چیست؟

پیامی: ۱. ساماندهی هیئت‌های ورزشی: همچنان در اولویت ماست تا هیچ هیئتی بدون ابلاغ و ساختار قانونی فعالیت نکند.۲. افزایش پوشش بیمه ورزشی: هدف‌مان رسیدن به سطح مطلوب در بیمه ورزشکاران است.3. تقدیر از قهرمانان واقعی: ورزشکارانی که به تیم‌های ملی راه می‌یابند یا قهرمان کشور می‌شوند، قطعاً باید مورد تشویق و حمایت قرار بگیرند.من حتی پیشنهادی به فرماندار داده‌ام تا صنایع شهرستان متعهد شوند اگر ورزشکاری از هرسین به تیم ملی رسید، او را استخدام یا حمایت مالی کنند. این اقدام مشوق بسیار مهمی برای ورزشکاران خواهد بود

میثم پیامی رئیس اداره ورزش هرسین
میثم پیامی رئیس اداره ورزش هرسین
میثم پیامی رئیس اداره ورزش هرسین
میثم پیامی رئیس اداره ورزش هرسین
میثم پیامی رئیس اداره ورزش هرسین
میثم پیامی رئیس اداره ورزش هرسین
میثم پیامی رئیس اداره ورزش هرسین
میثم پیامی رئیس اداره ورزش هرسین
میثم پیامی رئیس اداره ورزش هرسین
میثم پیامی رئیس اداره ورزش هرسین
میثم پیامی رئیس اداره ورزش هرسین
میثم پیامی رئیس اداره ورزش هرسین
میثم پیامی رئیس اداره ورزش هرسین
میثم پیامی رئیس اداره ورزش هرسین
میثم پیامی رئیس اداره ورزش هرسین
میثم پیامی رئیس اداره ورزش هرسین
میثم پیامی رئیس اداره ورزش هرسین
میثم پیامی رئیس اداره ورزش هرسین
میثم پیامی رئیس اداره ورزش هرسین
میثم پیامی رئیس اداره ورزش هرسین
میثم پیامی رئیس اداره ورزش هرسین
میثم پیامی رئیس اداره ورزش هرسین
میثم پیامی رئیس اداره ورزش هرسین
میثم پیامی رئیس اداره ورزش هرسین
هدر سایت
آخرین اخبار
طراحی توسط سایت ساز خبری یوتاب