menusearch
khorbaran.ir

حال ورزش کرمانشاه خوب نیست

جستجو
شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ | ۱۸:۴۶:۵
۱۴۰۰/۶/۱۱ پنج شنبه
(0)
(0)
حال ورزش کرمانشاه خوب نیست
حال ورزش کرمانشاه خوب نیست

جمعی از اساتید دانشگاه با توجه به وضعیت ورزش استان کرمانشاه در رشته‌های مختلف، مطالبات خود را از مدیر کل ورزش و جوانان آتی این استان با ارائه راهکارهایی بیان کردند.

حال ورزش کرمانشاه خوب نیست/ مطالبه‌ها از مدیر کل ورزش و جوانان آتی چیست؟

کامران قدرتی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، در خصوص مطالبه از مدیر کل ورزش و جوانان آتی استان، اظهار داشت: نظارت کاملی بر عملکرد و جایگاه هیأت‌های ورزشی نداریم به نحوی که برخی از هیأت‌ها فاقد رئیس و حتی سرپرست و عملکرد هستند، اما هیچ برخوردی با آن‌ها صورت نمی‌گیرد و این مهم یکی از مسائلی است که باعث شده است حال ورزش ما اکنون خوب نباشد.

وی ادامه داد: شعارگرایی و شعاردادن در ورزش هیچ پیشرفتی را به دنبال نخواهد داشت، اما در سال‌های اخیر بسیار زیاد شاهد این موضوع بوده‌ایم و این موضوع باعث عدم پیشرفت شده است.

استاد تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه با اشاره به رای اعتماد به حمید سجادی به عنوان وزیر ورزش، گفت: وی یکی از متخصصان و ورزشکاران باسابقه در ورزش کشور است و امیدواریم حضور او در جامعه ورزش باعث خواهد شد افراد متخصص در مدیریت ورزش باشد.

وی یادآور شد: مشکلات کنونی ورزش استان تنها با جابجایی مدیرکل حل نخواهد شد و حل این مشکلات سخت خواهد بود و به دست یک تیم قوی و کارا با یک برنامه‌ریزی منسجم به وقوع خواهد پیوست.

 

وضعیت ورزش همگانی در جایگاه مناسبی قرار ندارد

همایون عباسی، استاد دانشگاه رازی کرمانشاه نیز در ادامه این گفت‌وگو ورزش همگانی را مهمترین چالش پیش روی ورزش ایران و استان دانست و گفت: براساس آمارهای منتشر شده ۲۳ درصد جامعه ما در ورزش همگانی فعال هستند هر چند که به نظر من این آمار تا واقعیت بسیار فاصله دارد اما با آمار کشور پیشگام جهان فاصله بسیار زیادی داریم.

وی یادآور شد: کشورهای همچون آلمان و دانمارک از ارقامی بیشتر از ۷۰ درصد فعال در ورزش همگانی سخن می‌گویند و این مهم نشان از تفاوت بسیار زیاد ایران با این سطح دارد.

عباسی در تشریح اهمیت ورزش همگانی، گفت: چاقی، بیماری‌های ناشی از ضعف حرکتی در جامعه بسیار زیاد است و حتما مدیریت ورزش در این خصوص برنامه‌ریزی منسجمی داشته باشد.

این استاد تربیت بدنی دانشگاه رازی کرمانشاه افزود: حضور نماینده‌ای از کرمانشاه در رقابت‌های المپیک توکیو خواسته تمام مردم بود که از آن محروم بودند، از مدال‌آوری و افتخارآفرینی رشته‌های همچون کشتی، بوکس و یا وزنه‌برداری در میادین جهانی مدت‌ها می‌گذرد و هیچ برنامه‌ای برای تقویت و پیشبرد این عرصه نداریم

عباسی یادآورشد: استانی همچون مازندارن همچون در رشته کشتی حضوری موفق دارد اما ما هیچ نماینده‌ای در المپیک نداشتیم و باید در این خصوص برنامه‌ای کارا مدنظر داشته باشیم.

راه رسیدن به ورزش برای اقشار کم برخوردار کمتر شود

دیگر دانش آموخته دوره دکتری مدیریت تربیت بدنی گفت: هزینه فعالیت ورزش باید برای افراد کم برخوردار کاهش یافته و دسترسی این افراد به ورزش آسان‌تر شود.

سعید نصرالهی یادآور شد: از لحاظ درآمد و وضعیت اقتصادی جامعه ما به برخوردار، نیمه برخوردار و کم برخوردار تقسیم می‌شود و خانواده‌های برخوردار در سبد اقتصادی خانواده خود بخش ورزش را برای تمام اعضای آن در نظر می‌گیرند اما جامعه استان ما عموما در زمره افراد کم‌برخوردار و یا نیمه‌برخوردار قرار می‌گیرد و راه رسیدن این قشر به ورزش باید تسهیل شود.

نصرالهی ادامه داد: یکی از راهکارهای تسهیل در دسترسی به ورزش جلوگیری از واگذاری اماکن دولتی به بخش خصوصی به قصد درآمدزایی است چراکه ابن مهم با وظیفه دولت که همان ترویج ورزش است همخوانی ندارد.

رئیس هیات کاراته استان کرمانشاه یادآور شد: دسترسی آسان به ورزش نعمات بسیار زیادی را در ابعاد قهرمانی، سلامت جسم و روح و حتی کاهش جرایم به همراه دارد و به این شکل بازخورد مادی خود را در بخش‌های دیگر جبران خواهد کرد.

 

توجه به مقوله توسعه«جامعه محور» و «نقطه محور»

بهرام یوسفی، دیگر استاد تربیت بدنی دانشگاه رازی کرمانشاه اصلی‌ترین رویکرد اداره کل ورزش و جوانان را در چهار سال آتی توجه به دو مقوله توسعه«جامعه محور» و «نقطه محور»دانست و گفت: توسعه ورزش در همه جای دنیا براساس همین دو مقوله توسعه پیدا می‌کند و البته توسعه متوازن هردو از اهمیت بالایی برخوردار است و هیچگاه یکی از آن فدای دیگری نباید بشود.

بهرام یوسفی خاطرنشان کرد: مقوله توسعه جامعه محور ورزش که بیشتر با توسعه ورزش همگانی با آن آشنایی داریم متمرکز بر شاخص‌های ورزش همگانی است و توسعه آن منجر به ایجاد شادابی، سلامت و سایر مباحث آن در جامعه می‌شود.

یوسفی ادامه داد: توجه به توسعه ورزش قهرمانی و نقطه محور که به نام ورزش قهرمانی نیز مورد توجه است و با شاخص‌های چون مدال‌آوری و یا حضور در لیگ‌های معتبر مورد توجه قرار می‌گیرد باعث ایجاد غرور و افتخار و سایر مباحث می‌شود.

استاد دانشگاه رازی کرمانشاه ادامه داد: برای برنامه‌ریزی در چهار سال آتی ابتدا باید توجه داشت که باید یک تعریف و توصیف جامعی از وضعیت موجود به دست آمده و با این دو رویکرد با استفاده از توان و پتانسیل متخصص استان برنامه‌ریزی کرد.

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
آخرین اخبار