menusearch
khorbaran.ir

چه خبر از پروژه های راه شده؟

جستجو
شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ | ۱۷:۴۸:۲۵
۱۴۰۰/۷/۲۲ پنج شنبه
(0)
(0)
چه خبر از پروژه های راه شده؟
چه خبر از پروژه های راه شده؟

در دوران چند سال اخیر، اقدامات خوبی در بحث توسعه زیرساخت های ورزشی در استان کرمانشاه به وقوع پیوست هرچند که انتقاد عدم توجه به «نیازسنجی» در اکثر این پروژه ها مشهود بوده و هست، از طرف دیگر برخی از پروژه های که باید در این مدت به پایان میرسیند بدون استفاده رها شده و به مخروبه مبدل شده اند.

 

سالن تیراندازی فراموش شده


یکی از این سالن های ورزشی استان، سالن تیراندازی شهید کرم طهماسبی است که حتی پس از افتتاح و برگزاری یک دوره اردو و مسابقه در آن، هم اکنون به مخروبه مبدل شده است.
مدیر مسئول خبرگزاری ایلنا در این خصوص گفت: یکی از ورزش های که مورد توصیه اسلام قرار گرفته است، ورزش تیراندازی است و علاقه به ورزش تیراندازی در خون و گوشت مردم کرمانشاه و کرد آمیخته است و این مهم بر هیچ کسی پوشیده نیست، از طرف دیگر استعداد مدال آوری این رشته ورزشی در مسابقات رسمی جهانی و المپیک بسیار حائز اهمیت است.
سارا دشتی ادامه داد: بر این اساس بر اساس اخبار منتشره عملیات احداث سالن تیراندازی الکترونیک کرمانشاه از سال ۸۸ آغاز و با مساعدت اداره کل و وزش و جوانان با صرف اعتبار ۱۰ میلیارد ریال از محل منابع وزارتخانه و استانی با ابعاد ۱۰ متر، ۳۵ متر و ۵۰ متر مجهز به دستگاه‌های الکترونیک مدرن با امکان استفاده برای نیروهای نظامی در مهر ماه سال 1394 افتتاح شد.
دشتی با بیان این مطلب که عدم توجه به نیازسنجی در ساخت این پروژه گفت: از آنجا که سالن در انتهای مجموعه ورزشی امام خمینی واقع شده است، با توجه به نبود امکانات کافی و سلاح مورد نیاز در هیات تیراندازی از یک طرف و ناکارآمدی هیات تیراندازی وقت از طرف دیگر در بهره برداری و استفاده از آن، به فراموشی سپرده شده و علیرقم تجهیزات مناسب از ریل بهره برداری خارج شد.
وی با اشاره به صحبت های دبیر وقت هیات تیراندازی استان کرمانشاه در تیر ماه 1398 یادآور شد: افتتاح سالن مجهز «شهید کرم طهماسبی» با برگزاری مسابقات کشوری صورت گرفت و در صورت خرید سلاح مناسب، با توجه به قابلیت و تجهیزات این سالن می‌توان به راحتی پذیرای اردوی تیم ملی تیراندازی و یا مسابقات معتبر این رشته ورزشی در استان بود، اما این مهم هیچ وقت میسر نشد
دشتی ادامه داد: مساله نبود سلاح کافی و عدم بهره برداری از سالن تیراندازی شهید کرم طهماسبی یکی از محورهای انتخابات اخیر این هیات پس از دل کندن رضا نظری از سکان آن، بود و شورش فرامرزی بر فراهم آوری زمینه لازم برای استفاده بهینه از این سالن تاکید دارد اما هنوز این امر محقق نشده است.
مدیر مسئول خبرگزاری ایلنا در استان کرمانشاه یادآور شد: حدود 1 میلیارد تومن در سال 94 هزینه ساخت سالن تیراندازی شده است که هم اکنون به علت بی تدبیری مسئولین اداره ورزش و جوانان استان به یک مخروبه تبدیل و بارها مورد سرق قرار گرفته است، به راستی چه کسی جوابگو صرف این هزینه از بیت المال خواهد بود؟


کم کاری در پایان رساندن سالن شهید شهبازی


قصه سالن شهید شهبازی اسلام آباد کمی متفاوت تر و شاید حاد تر از موارد قبلی باشد، جایی که عدم توجه به سالن شهید شهبازی، این شهرستان را از نعمت دارا بودن یک سالن مناسب و استاندارد محروم کرده است، خبرنگار سپهر در این خصوص می‌گوید: عدم پیگیری مسئولین استان و شهرستان باعث شد که مشکل روشنایی، گرمایشی و کفپوش سالن شهید شهبازی حل نشده و این سالن علیرقم هزینه بسیار زیاد برای احداث، بدون استفاده رها شود.
کیانوش بسامی ادامه داد: هرچند که مسئولین استانی و شهرستان اسلام آباد غرب اعلام می‌کنند که اعتبار کافی برای تکمیل و تجهیز این ورزشگاه را در اختیار ندارند، اما قطعا پیگیری های مستمر آنها می‌توانست از هدر رفتن هزینه ای که برای این مجموعه شده است جلوگیری کرده و خیلی قبل تر شاهد بهره برداری از این مجموعه بودیم
بسامی یادآور می‌شود:هرچند که از لحاظ ساختاری بخش عمده عملیات این سالن انجام شده است اما هم اکنون سالن شهید شهبازی از امکانات سرمایشی، گرمایشی، نور و کف پوش دچار مشکل است و تا این مشکلات حل نشود نمی‌توان از این ورزشگاه به نحو مطلوبی بهره برداری کرد.
وی با اشاره به ظرفیت حضور تیم هندبال زاگرس اسلام آباد غرب در رقابت های کشوری گفت: طبیعتا هیچ ورزش و ورزشکاری بدون وجود زیرساخت مناسب به پیشرفت واقعی خود نمی‌رسد و جهت رشد و شکوفایی استعداد ها  باید امکانات مناسب در اختیار مردم قرار بگیرد و اگر این ورزشگاه تکمیل شود و امکانات مناسبی داشته باشد ظرفیت خوبی برای ورزش شهرستان ایجاد میکند، هرچند که نیاز ورزش اسلام آباد بسیار بیشتر است
بسامی با سئوال از مسئولین شهرستان اسلام آباد غرب یادآور شد: هزینه بسیار خوبی برای احداث این سالن که اتفاقا از نیاز های هندبال و فوتسال این شهرستان پر از استعداد است، صرف شده است اما چرا با پیگری لازم هزینه های تجهیز آن فراهم و شرایط بهره برداری از این زیرساخت مهم شهرستان تامین نمی‌شود؟
وی در خصوص سایر زیرساخت های شهرستان اسلام آباد غرب نیز یادآور شد: شهرستان اسلام آباد غرب علیرقم آنکه یکی از شهرستان های بزرگ و پرجمعیت استان کرمانشاه است اما در زمینه زمین فوتبال با مشکل مواجه بوده و بسیاری نوجوانان و جوانان استان از زمین فوتبال مناسب و کافی بی بهره هستند، ورزشکارهای دو و میدانی استان نیز از نعمت زیرساخت مناسب محروم بوده و آخرین چالش بر سر خانه ورزش های رزمی نیز که در اختیار هیات ژیمناستیک قرار گرفت نیز هنوز به قوت خود باقی است بسامی در پایان خاطرنشان کرد: به علت عدم توجه کافی مسئولین مربوطه و مشکلات اقتصادی و کمبود اعتبارات، این ورزشگاه تکمیل نشد. امیدواریم در دولت شاهد توسعه امکانات ورزشی و تکمیل پروژه های نا تمام باشیم.


سالن شش هزار نفری نیامده پیر شد


یکی دیگر از این پروژه های ورزشی ورزشگاه شش هزار نفری کرمانشاه است.
خبرنگار ایسنا در خصوص پروژه ورزشگاه شش هزار نفری کرمانشاه گفت: کلنگ احداث پروژه سالن ۱۳۸۶ به زمین زده شد و سال ۹۰ هم جزو مصوبات سفر رهبری قرار گرفت تا روندش سرعت بگیرد اما پس از گذشت ۱۵ سال هنوز این پروژه کامل نشده است
فاطمه احمدیان یادآور شد: در دولت قبل چندین بار قول افتتاح این مجموع در سفرهای استانی داده شده اما فرایند تکمیل این پروژه به دولت قبل نرسید و نیمه کاره به دولت بعد واگذار شد.
احمدیان ادامه داد: بر اساس مصاحبه های که با مسولین و متولیان حوزه ورزش مرتبط با این پروژه داشته ام این پروژه از لحاظ سخت افزاری و بنا بیش از ۹۰ درصد پیشرفت داشته است اما با در نظر گرفتن تاسیسات و سایر ملزومات در مجموع 65 درصد پیشرفت داشته است.
احمدیان در پاسخ به این سوال که دلیل عدم تکمیل این پروژه چیست، گفت: با توجه به اظهارنظرها و تحقیقات صورت گرفته، این مجموعه در زمره ۱۰ سالن شش هزار نفری سراسر کشور در زمان تصویب قرار دارد که نیمی از آنها همچون سالن سنندج،شیراز و ساری تکمیل و به بهره برداری رسیده اند اما این پروژه هنوز کامل نشده است و شاید عدم میگیری متولیان امر و از آنجا که این پروژه چون ملی است، نمایندگان هم باید بهش ورود می‌کرد از اصلی ترین دلایل عدم تکمیل این پروژه در طول ۱۵ سال گذشته است.
وی با گلایه از جانمایی این پروژه گفت: برگزاری مسابقات جام جهانی کشتی و چند دوره جام تختی در کرمانشاه نشان داد استان کرمانشاه مستعد دارا بودن یک سالن شکیل و کامل شش هزار نفری است اما حقیقت امر این است که جانمایی این پروژه اصلا مناسب نبوده و خارج از دسترس عموم قرار دارد.
وی ادامه داد: بنا به نقل کارشناسان امر این پروژه برای تکمیل به ۲۰ تا ۳۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و در صورت عدم تخصیص این پروژه نیامده بلا استفاده خواهد شد و هزینه تکمیل این پروژه روز به روز بیشتر می‌شود.

 

 

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
آخرین اخبار