سعید احمدی در گفت و گو با ایسنا، در خصوص حذف کاراته از المپیک 2024 با تاکید براینکه کاراته به عنوان یکی از قدیمی ترین رشته های رزمی دنیا فاکتورهای لازم را برای المپیکی بودن دارد، افزود: سال 2016 با فشارهایی که فدراسیون های مختلف به فدراسیون جهانی وارد کردند، کاراته مجوز حضور در المپیک را گرفت و این رشته برای اولین بار المپیکی شد، اما نتوانستند آن را تثبیت کنند.
وی در واکنش به اعلام خبر حذف کاراته از المپیک 2024 پاریس، گفت: فدراسیون کاراته فرانسه از قدرت های کاراته دنیا است و اکنون برای همه سوال است که باتوجه به میزبانی که برای المپیک دارد، چرا نتوانست کمیته بین المللی المپیک را قانع کند تا کاراته در این المپیک باقی بماند.
این کاراته کای پیشکسوت کرمانشاهی تاکید کرد: کم کاری فدراسیون کاراته فرانسه از یک سو و اضافه شدن رشته هایی به المپیک که حتی یک دهم کاراته هم در دنیا علاقمند ندارند از سوی دیگر، موضوع را کمی عجیب کرده است.
وی یادآورشد: قطعا ماندگاری و اضافه شدن هر رشته ای در المپیک بستگی به قدرت و لابی فدراسیون جهانی آن رشته هم دارد که برای کاراته این اتفاق نیفتاد.
احمدی به تاثیرات حذف کاراته بر وضعیت این رشته در کشورمان نیز اشاره کرد و گفت: از آنجایی که ایران یکی از قطب های کاراته در دنیا هستیم، قطعا حذف این رشته برای ما خوب نیست و امیدمان برای کسب مدال های بیشتر کم میشود.
وی خاطرنشان کرد: البته با همه اینها، حتی با حذف کاراته از المپیک هم این رشته همچنان طراوت و پویایی خود را حفظ خواهد، چراکه رشته ای فلسفی و با حساب و کتاب است و همواره علاقمندان خود را داشته و خواهد داشت.
دارنده بیش از 20 مدال رقابت های فراملی کومیته های تیمی و انفرادی در خاتمه با تاکید بر اینکه برای بازگشت کاراته به المپیک نباید ناامید شد، عنوان کرد: هرچند کاراته را از المپیک 2024 حذف کردند، اما نباید ناامید شد و باید تلاش کرد این رشته را در المپیک 2028 دوباره قرار دهند.