به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، سعید نصرالهی امروز در نشست تخصصی هیأت کاراته و هیأت ورزشهای روستایی و بازیهای بومی و محلی استان، اظهار داشت: مناطق کم برخوردار و روستاهای تابع استان استعدادهای بسیار خوبی در رشته کاراته دارند که باید شناسایی، تربیت و معرفی شوند و بخشی از این مهم نیاز به برنامهریزی مشترک هیأت ورزشهای روستایی و بازیهای بومی و محلی و هیأت کاراته دارد.
وی ادامه داد: در راستای توجه به ظرفیت مناطق بومی و محلی و با هدف معرفی کاراته در مناطق روستایی و عشایری، هیأت کاراته استان اقدام به برنامهریزی برای یک لیگ کاراته در اقامتگاههای گردشگری بومی کرد که به نتیجه لازم منجر نشد؛ این برنامه میتواند یکی از محورهای همکاری هیأت ورزشهای روستایی و بازیهای بومی و محلی با هیأت کاراته باشد.
رئیس هیأت کاراته استان کرمانشاه یادآور شد: ورزشهای رزمی در روستاهای استان خواستگاه قابل توجهای دارد و این هیأت میتواند با انجام یک نیازسنجی و نظرسنجی منسجم امکانات و شرایط لازم برای توجه به ورزش کاراته را در این روستاها فراهم کرده و هیأت کاراته نیز در این راستا با تمام توان این هیأتها را یاری خواهد کرد.
وی افزود: اگر هیأت بومی و محلی با استفاده از ارتباطها و ظرفیتهای که دارد، روستاهای دارای ظرفیت و مستعد در رشته کاراته شناسایی کند، در حمایت از آن هیأت کاراته استان نیز در تامین مربی، مساعدت در معرفی و جذب ورزشکاران در تیمهای استان و اعطای مدارک مربیگری و کمربند تمام توان خود را ارائه خواهد داد.
نصرالهی با اشاره به ضرورت توجه کمیته استعدادیابی به بخش روستایی و عشایری، گفت: یکی از بخشهای مهمی که میتواند در شناسایی استعدادهای مناطق روستایی موثر عمل کند کمیته استعدادیابی هیأت است، در صورت شناسایی یک استعداد در مناطق روستایی توسط این کمیته، هزینه تمرین و اعزام او به مسابقات نیز تامین خواهد شد.
*خانههای ورزش روستایی کارا میشوند
رئیس هیأت ورزشهای روستایی و بازیهای بومی و محلی استان کرمانشاه نیر، گفت: با توجه به تحلیلهای صورت گرفته در خصوص نیازسنجی در مناطق روستایی، خانههای ورزش روستایی کاراتر خواهند شد.
زهرا کشتمند خاطرنشان کرد: در بررسیهای صورت گرفته در خانههای ورزش روستایی مشخص شد که امکانات و تجهیزات ارائه شده به برخی از روستاها بدون در نظر گرفتن ظرفیت و استعداد این روستاها بوده و همین امر منجر به عدم کارایی این تجهیزات و انبار آن و گاها تخریب آنها شده است.
کشتمند ادامه داد: در برنامهریزی جدید هیأت بومی محلی استان کرمانشاه، ظرفیت، استعداد و نیاز هرروستا در نظر گرفته و براساس آن امکانات و تجهیزات لازم در اختیار آنها قرار میگیرد و بر همین اساس در بسیاری از روستاهای تابع استان شاهد علاقهمندی ورزشکاران به ورزشهای رزمی همانند کاراته هستیم.
وی ادامه داد: در شرایط فعلی بیش از ۱۲۰ خانه ورزش روستایی وجود دارد که مجهز به کفپوش تاتامی هستند و میتوانند پذیرای برنامههای آموزشی هیأت کاراته استان باشند، هیأت بومی محلی استان جهت شناسایی روستاهای که علاقهمند کافی برای برگزاری کلاسهای کاراته را در بین این خانههای مجهز به تاتامی دارند اقدام و لیست آنها را جهت مساعدت در اختیار هیأت کاراته قرار خواهد داد.
کشتمند با بیان این مطلب که معرفی مسئول کمیته روستایی و عشایری هیأت کاراته میتواند به پیشبرد برنامههای فی مابین دو هیأت کمک کند، گفت: اگر هیأت کاراته مسئول کمیته روستایی و عشایری هیأت را به ما معرفی کند، میتواند پیگر برنامههای فی مابین دو هیأت بوده و در پیشبرد برنامههای کاراته در مناطق روستایی و عشایری تسریع بخشد.