menusearch
khorbaran.ir

امیر حیرتی رئیس هیات آمادگی جسمانی کرمانشاه

جستجو
پنج شنبه ۶ دی ۱۴۰۳ | ۱۳:۵۰:۱۴
۱۴۰۳/۹/۱۹ دوشنبه
(0)
(0)
امیر حیرتی رئیس هیات آمادگی جسمانی کرمانشاه
امیر حیرتی رئیس هیات آمادگی جسمانی کرمانشاه

رئیس هیئت ورزش آمادگی جسمانی استان کرمانشاه گفت: با برگزاری 13 مسابقه استانی و شرکت در المپیادهای ملی، هیئت آمادگی جسمانی کرمانشاه گامی بزرگ به سوی موفقیت برداشت.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، ورزش و فعالیت‌های بدنی یکی از اساسی‌ترین عناصر حفظ سلامت و ارتقای کیفیت زندگی افراد در هر جامعه‌ای به شمار می‌روند. در این میان، رشته آمادگی جسمانی با هدف تقویت توانمندی‌های بدنی و بهبود سلامت عمومی، جایگاه ویژه‌ای در میان علاقمندان به ورزش پیدا کرده است. استان کرمانشاه، با دارا بودن ظرفیت‌های بالقوه ورزشی و استعدادهای درخشان، یکی از پایگاه‌های فعال در حوزه توسعه ورزش آمادگی جسمانی به شمار می‌رود. در این گفت‌وگوی تفصیلی با امیر حیرتی، رئیس هیئت ورزش آمادگی جسمانی استان کرمانشاه، همراه می‌شویم تا به بررسی روند فعالیت‌های این هیئت، اهداف، دستاوردها، و چالش‌های پیش رو بپردازیم.


فارس: هیئت آمادگی جسمانی استان دقیقا از چه تاریخی کار خود را آغاز کرده است؟
حیرتی: هیئت آمادگی جسمانی استان کرمانشاه پس از تشکیل فدراسیون در مهرماه ۱۴۰۱، فعالیت خود را از آذرماه همان سال آغاز کرد. بنده نیز از بهمن ۱۴۰۱ با ۴۵۶ ورزشکار سازمان‌یافته به‌عنوان سرپرست فعالیت خود را آغاز کردم و از مرداد ۱۴۰۲، پس از برگزاری مجمع، به‌عنوان رئیس هیئت معرفی شدم.در حال حاضر، ۲۰ کمیته از ۲۸ کمیته فدراسیون در استان ما فعال هستند و ۱۰ شهرستان استان نیز به‌صورت رسمی در این حوزه فعالیت دارند.


فارس: در زمان معرفی به‌عنوان رئیس هیئت، اهدافی همچون افزایش تعداد ورزشکاران و راه‌اندازی ایستگاه سلامت داشتید، آیا محقق شد؟
حیرتی: خوشبختانه در طول ۲۰ ماه گذشته توانسته‌ایم تعداد ورزشکاران سازمان‌یافته را به حدود ۶۵۰۰ نفر برسانیم که رشدی ۱۳ برابری نسبت به شروع کار ما داشته است. همچنین ایستگاه‌های سلامت در چندین پارک شهر کرمانشاه و شهرستان‌های دیگر راه‌اندازی شده و برنامه‌های متعددی برای مشارکت بانوان در این حوزه داشته‌ایم.


فارس: ارزیابی شما از تمایل عمومی مردم استان کرمانشاه به رشته‌های زیرمجموعه این هیئت چیست؟
حیرتی: براساس آمار بیمه ورزشی، رشته‌های ایروبیک، پیلاتس و تمرینات معلق بیشترین محبوبیت را دارند. از نظر استقبال عمومی و مشارکت در دوره‌های آموزشی و مسابقات، رشته‌های آمادگی جسمانی، فانکشنال فیتنس و پیلاتس جایگاه بالاتری دارند. در مقابل، برخی رشته‌ها مانند کلستنیکس در گذشته مورد توجه کمتری بودند، اما با موفقیت بانوان در مسابقات کشوری امسال، این روند رو به بهبود است.
ما به هر دو بعد همگانی و قهرمانی توجه ویژه‌ای داشته‌ایم. در بعد قهرمانی، تیم‌های ما در المپیادهای کشوری موفق به کسب مقام‌هایی همچون قهرمانی در دومین المپیاد آمادگی جسمانی و کسب ۲۱ مدال در بخش آقایان و بانوان شدند.در بعد همگانی، ۱۲ مرحله طرح ملی «ورزش خانواده» را در پارک‌های مختلف استان اجرا کردیم و همایش‌های مختلفی مانند «ورزش در آب» را نیز برگزار کردیم.


فارس: وضعیت دوره‌های آموزشی در هیئت چگونه است و چه برنامه‌هایی برای ارتقای این بخش دارید؟
حیرتی: ما در ۲۰ ماه گذشته حدود ۷۰ دوره مربیگری، سمینار و کارگاه برگزار کرده‌ایم، از جمله دوره‌های مربیگری تخصصی در رشته‌های فانکشنال فیتنس، اسپینینگ و پیلاتس. همچنین دوره‌های داوری برای رشته‌های مختلف مانند ایروبیک، اسپینینگ و فانکشنال فیتنس برگزار شده است.
براساس تقویم فدراسیون، در چهار ماه پایانی سال مسابقات قهرمانی کشور در رشته‌هایی مانند بادی‌بالانس، پیلاتس، کار با دستگاه و کلستنیکس برگزار خواهد شد. تیم استان کرمانشاه برای حضور قدرتمند در این مسابقات آماده می‌شود و امیدواریم مانند گذشته، مقام‌های خوبی کسب کنیم.
طی این مدت، علاوه بر افزایش چشمگیر تعداد ورزشکاران، ۲۱ مسابقه قهرمانی استان برگزار کردیم و عناوین مختلفی در سطح ملی به دست آوردیم. عملکرد هیئت در بعد همگانی و قهرمانی رضایت‌بخش بوده و امیدواریم با برنامه‌ریزی‌های دقیق، در آینده موفقیت‌های بیشتری کسب کنیم.
امیدوارم بتوانیم با ادامه این روند، خدمات بهتری به جامعه ورزش استان ارائه دهیم.

 

هدر سایت
آخرین اخبار