menusearch
khorbaran.ir

چرا "یک بام و دو هوا" در ورزش رایج شده است؟

جستجو
سه شنبه ۱ آبان ۱۴۰۳ | ۷:۵:۷
۱۳۹۹/۱۰/۹ سه شنبه
(0)
(0)
چرا "یک بام و دو هوا" در ورزش رایج شده است؟
چرا

پوريا منصوري /نقدحال

 

بيان اتفاق مغاير با واقعيت، دروغ، بلوف، خالي بندي و... نام مي گيرد و در هيچ مرام، مسلک، دين و اعتقادي داراي جايگاه خوبي نيست و بيان خلاف واقعيت هميشه از

رذائل اخلاقي بر شمرده شده است. در روزهاي گذشته شبکه هاي اجتماعي تحت تاثير مصاحبه ي يکي از مسوولين ارشد استان قرار گرفته بود که خاطره اي را تعريف کرد و اين موضوع با واکنش شديد مخاطبيني قرار گرفت که از واقعي نبودن گفته هاي آقاي مسوول اطمينان داشتند. به بهانه بر ملا شدن واقعي نبودن اين خاطره به يادآوري برخي دروغ هاي بزرگي که در ورزش کشور و استان گفته شده مي پردازيم.

 

1. دوشنبه اي که نيامد!

شايد شاخدار ترين دروغ ساليان اخير ورزش کشور متعلق به ايرج عرب مدير عامل اسبق باشگاه پرسپوليس باشد که جدايي برانکو ايوانکويچ مربي محبوب سرخپوشان در زمان اين مدير رخ داد. در آن زمان، مدت زيادي از پرداخت نشدن مطالبات برانکو گذشته بود و اين مربي کروات در نامه اي به فيفا به دليل عدم پرداخت مطالباتش خواستار فسخ قرارداداش شد. برانکو شخصيت محبوبي در ميان هواداران پرسپوليس داشت، رفتن او کابوس وحشتناک بود که خشم آنها را برانگيخت و مدير عامل وقت هم با وعده ي معروف »دوشنبه پول برانکو حاضر است« سعي در آرام کردن افکار عمومي داشت. دوشنبه اي که قرار بود مطالبات برانکو پرداخت شود هيچ گاه نيامد و زماني حدود يک سال و نيم بعد باشگاه پرسپوليس مجبور به پرداخت هزينه اي بسيار بالاتر به عنوان جريمه به برانکو شد.

 

2. کفِ دستي که ناشناخته ماند!

در اواخر دهه هشتاد تيم ملي فوتبال ايران شرايط خوبي براي صعود به جام جهاني 2010 نداشت و علي دايي سه بازي مانده به پايان مسابقات مقدماتي جام جهاني از سرمربي گري تيم ملي کنار گذاشته شد و افشين قطبي به عنوان سرمربي تيم انتخاب شد. تيم ملي از سه ديدار خود، بايد دو ديدار را مقابل کره شمالي و کره جنوبي برگزار مي کرد و قطبي ادعا داشت که دو کره را به واسطه ي سال ها کار کردن در کره جنوبي همانند کف دست مي شناسد، اما اين ادعا هيچ گاه رنگ واقعيت به خود نگرفت و در کمال ناباوري تيم ملي از راه يابي به جام جهاني 2010 باز ماند و حسرت حضور در آفريقاي جنوبي براي هميشه بر دل فوتبال ايران نشست.

 

3. تعليقي که همچنان پابرجاست

در سال گذشته خبر تعليق فدراسيون جودوي ايران شوک ناگهاني را به جامعه ورزشي وارد کرد و زنگ خطري بزرگ براي تمامي رشته هاي ورزشي و خصوصا رشته هاي المپيکي محسوب شد. پس از انتشار اين خبر کميته ملي المپيک و فدراسيون جودو قويا اين محروميت را موقت دانسته و وعده ي رفع تعليق جودو را دادند که اين اتفاق هم هيچ گاه رخ نداد و جودوي ايران همچنان در تعليق به سر مي برد و وعده هاي اميري صالحي و آرش ميراسماعيلي هم به واقعيت تبديل نشد.

 

4. کورت هاي ساخته نشده در کرمانشاه!

بهار امسال مجمع انتخاباتي هيات اسکواش کرمانشاه در سالن شهيد هاديان برگزار شد و دکتر سليماني رييس فدراسيون اسکواش در سخنان خود به قول هاي مديرکل اداره ورزش و جوانان کرمانشاه مبني بر ساخت سه کورت حرفه اي در ماه هاي آينده و تبديل کرمانشاه به مرکز برگزاري اردوهاي تيم ملي و پايگاه اسکواش در غرب کشور خبر داد که با وجود گذشت بيش از شش ماه اين وعده ها هيچ گاه عملي نشد و ظاهرا اين وعده ها به دست فراموشي سپرده شده است و رييس فدراسيون هم که اين وعده ها را باور کرده بود، ديگر پيگير صحبت هاي مجمع نشد.

 

5. ستاد کرونا و يک بام و دو هوا!

در حالي که قرار بود دوم دي ماه مجمع انتخاباتي هيات فوتبال برگزار شود، به علت آنچه که مخالفت ستاد کرونا اعلام شد، اين انتخابات لغو شد اما در کمال تعجب چند روز پيش مجمع هيات کبدي برگزار شد و معلوم نشد در فاصله 4 روز چگونه ستاد کرونا تغيير موضع داد و همين موضوع موجب شد، رفتار خلاف واقع ديگري در ورزش استان رخ دهد! اين ها فقط گوشه هاي بسيار کوچکي از دروغ هايي است که در ساليان اخير در ورزش رخ داده و وعده هاي دروغين و حرف هايي بر خلاف واقعيت چنان ريشه در مديريت دوانده است که اگر دروغي شنيده نشود بايد تعجب کرد.

هدر سایت
آخرین اخبار